summertime.

Att det ska vara så otroligt svårt att hålla bloggen vid liv, jag förstår inte. Ni vet om man får ett meddelande på facebook eller ett hederligt mail, varför känns det ibland som att det är ett oöverkomligt projekt att bara svara på det? Jag har ofta, i princip alltid det problemet och det kan verkligen tynga ner mig att jag inte har svarat på det - men ändå gör jag det inte?

Annars då. Jag är sjuk och umgåtts med min kudde senaste 2 ½ dagarna, men nu börjar jag komma på fötter igen och i morgon är det dags för jobb. Förutom att jag varit sjuk har de senaste två veckorna sen jag kom hem har varit underbara. Allt med studentveckan (jag önskar att jag hade kunnat vara med på allt), dagarna på Lundsberg och i Sunne, dagarna hos min prins i Stockholm och tiden här hemma med familjen. Det bästa är att det kommer att fortsätta vara underbart, det känner jag på mig.

Igår satt jag och tittade igenom artistlistan till P&L och det lär bli en grym vecka! Dock är jag lite nervös om jag kommer att palla hela veckan... Min kropp har blivit väldigt känslig mot alkohol eftet det långa uppehållet så vi får se, men oavsett kommer det att bli galet! Jag är sjuuuuukt taggad!!! Fyra lovely tjejer, svarta faran och musik + andra bra människor på plats - det kan inte bli bättre.

När jag inte skrivit på länge blir det alltid flummigt för att det är så mycket jag vill tala om på en gång, men jag kanske skriver snart igen. Who knows.

Dags för sista avsnittet av säsong 2, the OC och sen läsa Champagneflickan.
CIAO.


labb, labb och fuck.

Hela kvällen har vi haft en liten studiecirkel i Stellas rum med 7 personer som sliter håret och skriker av frustration över våra labbrapporter. Jag som faktiskt har gjort det mesta på min labb har mest suttit och skrattat åt deras stress när det inte är jättesvårt, utan bara mycket arbete. Annars har jag spenderat flera timmar på att organisera storstädningen av vårat hus på fredag och lördag och att skriva ihop utväderingar av vårt lilla hus.

I förrgår åkte jag ju på ToK boattrip, vilket blev ganska mysigt till slut. Vi började trippen i sol när vi rodde en gammal, typ vikingabåt, ut till ön och sen lagade vi mat lite improviserat och precis när vi ska börja äta startar regnet... Sen regnade det hela kvällen och vi låg i lavon (ett stort tält) och snackade skit. Innan jag skulle sova tänkte jag att detta skulle bli den första gången som jag sover i ett tält och inte fryser. Men icke sa nicke, jag kunde inte sova en blund för att det var så kallt. Så nästa morgon rodde vi tillbaka och kom direkt till nästa lektion och sen hade jag fullt upp hela dagen. En riktig tröttis-dag igen, inte roligt. Sen hade jag möte med Daniel om en uppsats jag ska skriva i Georafi, och som jag måste göra undersökningar under sommaren. Efter det sprang jag till University Meeting om USA, och jag börjar nog allt bli lite taggad.

Just nu regnar kommentarer som:
"Asger: What the fuck Per, READ THE FUCKIN PAPER"
"Sam: I'm not gonna make it, fuck e-systems"
"Per: Are you fuckin kidding me?! I'm starting to repeat myself..."

Japp, fuck är ett ord som används flitigt här - speciellt av danskarna. Vi tjejer har ju såklart ett lite mer vårdat ordförråd.

Jag ska försöka jobba på tills Kunal har kommit hem så att jag kan prata med honom, vilket jag inte har gjort på två dagar och det känns som en evighet. Och bara för att jag tog 5 min till att skriva ett blogginlägg blev jag attackerad och påhoppad av alla bara för att jag är mer effektiv än dom. Nu ska jag hämnas, moahaha.


RSS 2.0